Deze week beginnen de lessen! Buiten.

Deze week kan de Tekenschool buiten beginnen in het Natuuratelier van de Tekenschool in Hurwenen. Het atelier in de Poorterij blijft nog gesloten. Op deze website vind je een uitgebreide routebeschrijving naar het Natuuratelier, met kaart (klik).
Met inachtneming van de volgende punten:

  • Ouders brengen en halen de kinderen tot het hek. Ouders houden onderling 1,5 meter afstand bij het hek en staan niet in een groep te wachten bij het hek. Wij zullen zorgen dat de lessen niet uitlopen om wachten te voorkomen. Kom dus niet te vroeg of te laat.
  • Er staat op de dijk bij de ingang/het hek van het Natuuratelier altijd iemand van de Tekenschool om de kinderen op te vangen en ook weer uit te zwaaien.
  • Als je toch iets te vroeg bent met ophalen of brengen dan zou je iets verder de dijk kunnen volgen, tot aan de oude steenfabriek schoorsteen (ongeveer 400 m.) daar is veel ruimte om de auto te parkeren en er staat een bankje met prachtig uitzicht over de Waal. 
  • De juffen houden onderling 1,5 meter afstand. 
  • De lessen zijn buiten op eigen terrein, er komen tijdens de Tekenschool activiteiten geen andere mensen op het terrein dan de kinderen en juffen van de Tekenschool.
  • De kinderen gaan van te voren thuis naar de w.c.
  • Na de les wassen we handen met desinfecterende zeep.

De lessen in het Natuuratelier zijn gewoon op dezelfde dagen en tijden.

We horen graag van te voren als uw kind niet komt. Telefoon nummer is 06-46094871 bij geen gehoor kan je het beste een bericht sturen. Voor vragen kunt u ook dit nummer bellen of nog beter een bericht sturen, dan bellen we terug.

Het kan nog een beetje fris zijn, neem een jas mee! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *